Velouté de lentilles vertes à la feta
TM6 TM5 TM31

Velouté de lentilles vertes à la feta

3.5 (85 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 125 g de mâche
  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
  • 1100 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de feta, coupée en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
830.3 kJ / 197.5 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
6.2 g
Sód
499 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy