Salade de chou romanesco, poire et roquefort

Salade de chou romanesco, poire et roquefort

4.3 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 300 g d'eau et un saladier d'eau glacée
  • 1 chou romanesco détaillé en petits bouquets
  • 2 poires bien mûres, coupées en deux
  • 100 g de roquefort détaillé en dés
  • 3 c. à soupe d'huile de noisette
  • 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.8 g
Kalorie 1241 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...