Soupe de blette

Soupe de blette

4.6 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 50 g parmesan coupé en morceaux
  • 350 g de feuilles de blette coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 200 g de pommes de terre détaillées en dés (1 cm)
  • 40 g d'oignon coupé en deux
  • 1 c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes
  • 600 g d'eau
  • 50 g de lait
  • 4 filets d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160.5 kcal / 669.5 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 11.8 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...