Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
TM6 TM5

Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic

4.4 ( 113 ocen )

Składniki

  • 50 g d'oignon en morceaux
  • 400 g de petits pois frais écossés
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à soupe de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
160 kcal / 670 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy