Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
TM5 TM6

Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic

4.4 (111 ocen)

Składniki

  • 50 g d'oignon, en morceaux
  • 400 g de petits pois frais, écossés
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à soupe de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de basilic frais, effeuillé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
670 kJ / 160 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy