Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic

Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic

4.4 124 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon en morceaux
  • 400 g de petits pois frais écossés
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à soupe de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de basilic frais effeuillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...