Sauté de porc à la mandarine et au curcuma

Sauté de porc à la mandarine et au curcuma

2.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 3 mandarines non traitées
    1 orange non traitée
  • 3 cm de curcuma frais
    1 c. à café de curcuma en poudre
  • 20 g de beurre
  • 800 g de sauté de porc
    800 g d'échine de porc, désossée
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 320 g de pâtes sèches type farfalle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 602 mg
Białko 56.8 g
Kalorie 3737 kJ / 893.8 kcal
Tłuszcz 48.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Węglowodany 54.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...