Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tomate, coupée en petits dés
- 2 cives, émincées finement
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- ½ c. à café de piment en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 4 avocats, mûrs à point
- le jus d'1/2 citron vert
- 30 tomates cocktail
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 93.2 kJ / 22.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 41 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine aux trois poivrons
55min
Miniquiches lorraines
55min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Crumble au foie gras
1sa 10 dk
Bouchées de concombre et fromage frais
12h
Rack d’agneau et couscous aux légumes
50min
Œufs mimosa aux yeux rouges
40min
Verrine saumon-endive
10min
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min