Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tomate, coupée en petits dés
- 2 cives, émincées finement
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- ½ c. à café de piment en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 4 avocats, mûrs à point
- le jus d'1/2 citron vert
- 30 tomates cocktail
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 93.2 kJ / 22.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 41 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 godz. 15 min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Cheesecake au saumon
4h
Verrines printanières
25min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min