Coulant chocolat-cannelle

Coulant chocolat-cannelle

4.6 136 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
10 portions

Składniki

  • 100 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour les ramequins
  • 80 g de farine de blé et un peu pour les ramequins
  • 250 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 45 g de lait
  • 45 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 œufs
  • 40 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de cannelle en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 19.9 mg
Białko 5 g
Kalorie 1243.2 kJ / 298.5 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 23.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...