Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de sucre vanillé maison
-
2
pointes de couteau de colorant alimentaire, vert
lub 2 gouttes de colorant alimentaire, vert - 50 g d'amandes effilées
- 20 g de confiture de fraises
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 509.3 kJ / 121.9 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 12.9 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Biscuits apéritifs "fantômes"
1 godz.
Bûche express au praliné
45 min
Meringues fantômes
3 Std. 30 Min
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Pain d'Halloween à la citrouille
3 godz. 15 min
Biscuits pain d'épices
45 min
Cupcakes araignée
55min
Sablés façon sucettes
1h 30min
Masque de carnaval
1h 45min
Punch d'horreur
20min
Cupcakes pour Halloween
2h 40min
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h