Urządzenia i Akcesoria
Meringues fantômes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
60 pièces
Składniki
-
120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
-
120 g de sucre en poudre
-
120 g de sucre glace
-
20 g de chocolat noir fondu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
3.2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
79.2 kJ /
18.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gâteau piñata surprise au chocolat
3 godz.
Sablés viennois au chocolat
50 min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Le village du Père Noël
3 godz. 20 min
Macarons au chocolat
24 godz.
Biscuits doigts de sorcière
2 godz.
Sablés façon sucettes
1 godz. 30 min
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Meringue classique
3 godz. 25 min
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Sablés léopard
1 godz. 15 min
Cookies aux 3 chocolats
50 min