Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
- 20 g de chocolat noir fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 79.2 kJ / 18.7 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 3.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Barquettes à la fraise
35 min
Biscuits pain d'épices
45 min
Macarons lapins de Pâques
48h
Biscuits doigts de sorcière
2h
Sablés léopard
1h 15min
Macarons à la mangue sans sucre
2h 30min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Mikados multicolores
1 godz. 45 min
Cupcakes pour Halloween
2h 40min
Meringue classique
3h 25min
Cookies aux 3 chocolats
50 min