
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 559.2 kcal / 2330.8 kJ
- Białko
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Węglowodany
- 62.3 g
- Błonnik
- 3 g