Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes, coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330.8 kJ / 559.2 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 62.3 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 Std. 45 Min
Pain perdu
25 min
Brioche perdue, clémentines au miel
1 Std. 10 Min
Brioche perdue aux pommes
40 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50min
Pancakes ultra moelleux
50min
Crumble pomme-kiwi
45 min
Fondant minute au chocolat
20 min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Tarte normande
1h 25min