Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- 4 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2170.7 kJ / 521.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 39.3 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 30.7 mg
Alternatywne przepisy
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1h 10min
Cookies à la frangipane
45min
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min
Mug cake aux poires et à la cannelle
25 min
Brownie à la betterave
40min
Rochers coco-banane
45min
Gâteau sans farine aux noisettes
55min
Gâteau à la noix de coco
50min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Patate douce cake
1h 20 min
Gâteau aux noisettes
55min
Gâteau sans beurre pomme et chocolat
40min