Urządzenia i Akcesoria
Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym (z osłoną noża miksującego)
Składniki
Farsz
-
20 g szczypiorku, świeżego, pokrojonego na 4 cm kawałki20 g estragonu, świeżego tylko liście
-
80 g serc karczochów, w oleju odsączonych
-
100 g sera ricotta podzielonego na kawałki
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Roladki z kurczaka i sos paprykowy
-
3 piersi z kurczaka, bez skóry (180-200 g każda)
-
1400 - 1500 g wody do całkowitego przykrycia worków plus dodatkowa ilość do napełnienia miski
-
1 płaska łyżeczka witaminy C, w proszku30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 czerwone papryki bez gniazd nasiennych, przekrojone na pół
-
4 ząbki czosnku
-
40 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 50 min
Cielęcina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z chipsami z jabłek i ziemniaków
5 godz. 10 min
Sos choron
20 min
Wolno gotowany boczek z makaronem i sosem barbecue (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 25 min
Wolno gotowane pulpety w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 40 min
Sos pieczeniowy
55 min
Wolno gotowana zupa gulaszowa z cielęciny (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Sos béarnaise
20 min
Wolno gotowane udka z kurczaka w sosie paprykowym z ryżem (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 45 min
Kurczak w sosie ostrygowym (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z ryżem jaśminowym
2 godz. 10 min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 20 min
Wolno gotowany kremowy gulasz z indyka z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
4 godz.