
Urządzenia i Akcesoria
Smażone bułeczki z wieprzowiną
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 sztuk
Składniki
-
wody120 g
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu200 g
-
oleju30 g
-
soli¾ łyżeczki
-
cebuli dymki15 g
-
sosu rybnego1 łyżka
-
schabu wieprzowego pokrojonego w paski (2 x 1 cm)200 g
-
białej rzodkwi pokrojonej w paski (2 x 0.5 cm)250 g
-
cukru5 g
-
pieprzu białego, mielonego¼ łyżeczki
-
olej ilość do smażenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
261 kcal /
1095 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA CHIŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli
1 godz. 35 min
Kurczak w cieście cytrynowym
20 min
Żeberka po meksykańsku
15 godz. 10 min
Smażone bułeczki z wołowiną
1 godz. 30 min
Bułeczki z wieprzowiną (Nikuman)
2 godz.
Sycylijskie arancini z mięsem
3 godz. 5 min
Tureckie börki z ziemniakami
1 godz. 15 min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55 min
Wieprzowina w tortilli po meksykańsku
3 godz. 50 min
Wołowina z pieczarkami
30 min
Pulpety z sosem cebulowo-migdałowym
50 min
Chrupiące paluszki z kurczaka (goujons)
40 min