SOUS-VIDE

10 Przepisy/-ów

Przepisy z wykorzystaniem osłony noża miksującego i trybu Sous-vide w urządzeniu TM6. Idealne efekty i wyjątkowa struktura przygotowanych składników gwarantowane za każdym razem.

Łosoś teriyaki (sous-vide)

Łosoś teriyaki (sous-vide)

4.2

1godz. 20min

Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą

Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą

5.0

2godz.

Sałatka z ośmiornicą (sous-vide)

Sałatka z ośmiornicą (sous-vide)

5.0

8godz.

Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym

Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym

3.5

2godz. 10min

Kotlety schabowe z kością (sous-vide) i sałatka jabłkowa

Kotlety schabowe z kością (sous-vide) i sałatka jabłkowa

4.1

2godz. 40min

Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym

Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym

4.8

2godz. 5min

Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach

Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach

5.0

1godz. 10min

Bakłażan (sous-vide) z miso

Bakłażan (sous-vide) z miso

4.5

2godz. 45min

Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie

Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie

5.0

8godz. 45min

Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim

Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim

5.0

2godz. 20min