
Wersje kompatybilne
Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de farine de blé et 1 c. à soupe
- 1130 g d'eau
- 200 g de carottes coupées en tronçons
- 300 g de panais coupés en morceaux
- 50 g de poireau émincé
- 30 g de pain dur
- 50 g d'oignon coupé en deux
- ½ bouquet de persil frais, équeuté (garder les tiges)
- ½ bouquet de coriandre fraîche équeuté (garder les tiges)
- 170 g de viande de porc hachée
- 1 œuf
- 50 g de sauce de soja
- 1 c. à soupe de mirin
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 307.5 kcal / 1290.5 kJ
- Białko
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Sód
- 1052.8 mg