Körözött (dip hongrois aux poivrons)

Körözött (dip hongrois aux poivrons)

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
  • 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
  • ½ c. à café de paprika fumé, moulu
  • ½ c. à café de paprika fort en poudre
  • 1 c. à café de moutarde
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 150 g de poivron rouge en brunoise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 56.8 kcal / 236.8 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 124.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...