Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 250 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de poivron rouge, en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 236.8 kJ / 56.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 124.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16h
Burrito au Yorkshire pudding anglais
4h
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 min
Tartinable aux lentilles corail et curry breton
15min
Crackers de galette et mousse de crevettes
40 Min
Tartinable de poulet au curry breton
20 min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 min
Tisane gingembre, girofle, cannelle et orange
15min
Crème dessert au chocolat
25 min