Papillote d'églefin sauce satay

Papillote d'églefin sauce satay

3.3 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de pâte d'arachide (purée de cacahuètes)
    40 g
  • cassonade
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de piment
    1 pincée
  • de crème de coco
    50 g
  • de curry en poudre
    1 pincée
  • le jus d'1/2 citron vert
  • de sauce de soja
    15 g
  • de gingembre frais
    1 cm
  • de pousses de bambou en conserve
    200 g
  • œuf
    1
  • d'églefin surgelés, préalablement décongelés
    4 filets
  • de riz thaï
    250 g
  • d'eau
    1200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 438.3 kcal / 1849.3 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 52.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 591.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...