
Urządzenia i Akcesoria
Pisto - hiszpański gulasz warzywny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
czerwonej papryki pokrojonej na kawałki150 g
-
zielonej papryki pokrojonej na kawałki150 g
-
cebuli pokrojonej na kawałki300 g
-
cukinii pokrojonej na kawałki300 g
-
oliwy z oliwek100 g
-
pomidorów, dojrzałych obranych, pokrojonych na kawałki500 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
203.7 kcal /
852 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
399.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wegetariańskie chili
1 godz. 5 min
Cukinia w pomidorach
25 min
Ratatouille
40 min
Leczo wegańskie z czerwoną soczewicą
1 godz.
Chana masala
35 min
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1 godz. 10 min
Ratatouille z bobem
1 godz.
Wegańskie leczo z ryżem
45 min
Wegetariański sos boloński z soczewicą
45 min
Wegańskie chili
40 min
Kotlety z kaszy gryczanej i czarnej fasoli
1 godz. 10 min
Wegańska fasolka po bretońsku
13 godz. 50 min