
Urządzenia i Akcesoria
Zupa z batatów z pastą curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
5 g liści kolendry, świeżych
-
620 g batatów pokrojonych na kawałki
-
200 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
-
1 - 2 łyżeczki czerwonej pasty curry
-
20 g oliwy z oliwek
-
500 g wody
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
400 g mleczka kokosowego
-
20 - 30 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
271.5 kcal /
1136.9 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
29.1 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYCĄCE ZUPY
10 Przepisów
Polska
Polska