Risotto al Teroldego
TM5 TM6

Risotto al Teroldego

4.7 (47 ocen)

Składniki

  • 40 g di cipolla a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 200 g di vino rosso tipo Teroldego
  • 800 g di brodo vegetale bollente
  • 30 g di burro
  • 40 g di Grana Padano grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2016 kJ / 482 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
65.6 g
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy