"Frittata" di cipolle al forno (vegan)

3.9 159 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
    330 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di sale preferibilmente integrale
    2 pizzichi
  • di rosmarino gli aghi lavati
    4 - 5 rametti
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di farina di ceci bianchi
    180 g
  • di acqua
    300 g
  • di curcuma in polvere (opcjonalnie)
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 341.3 kcal / 1428.1 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 109.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...