Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di passata di pomodoro
- 150 g di gambi di sedano a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di carote, pelate e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, spuntati e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di peperoni a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di cavolfiori a pezzi piccoli
- 150 g di cipolline borretane (le più grosse tagliate a metà)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
-
50
g di aceto di vino bianco
lub 50 g di aceto di mele - 2 cucchiaini di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semolino dolce
1h
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Insalata russa
1h
Cipolline sott'olio
361h 10min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2小时 30 分钟
Salsa verde "Bagnet"
15 分钟
Salsa tonnata
20min
Mini bonet
2小时
Bagna cauda
35min
Bonèt
2小时