Vellutata di porcini
TM6 TM5

Vellutata di porcini

4.5 (49 ocen)

Składniki

  • 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane integrale
  • 1 pizzico di timo secco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1050 kJ / 251 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
31.3 g
Tłuszcz
11.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
6.2 g
Sód
0 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy