Gnocchi di spinaci

Gnocchi di spinaci

4.1 151 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

Gnocchi
  • 500 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 700 g di foglie di spinaci freschi lavate e asciugate
  • 280 g di pangrattato
  • 150 g di farina tipo 0
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 uova
Terminare la preparazione
  • 40 g di burro
  • 5 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a scaglie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 667 kcal / 2791 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 23.1 g
Węglowodany 88.2 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...