
Urządzenia i Akcesoria
Jaglane batony z migdałami
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 20 min
10 sztuk
Składniki
Jaglane batony
-
kaszy jaglanej Melvit100 g
-
wrząca woda ilość do opłukania kaszy
-
migdałów, w słupkach100 g
-
wody1000 g
-
masła orzechowego podzielonego na kawałki40 g
-
oleju kokosowego podzielonego na kawałki50 g
-
syropu z agawy50 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie)1 łyżeczka
Polewa
-
oleju kokosowego podzielonego na kawałki90 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego30 g
-
ksylitolu35 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
273.3 kcal /
1144.4 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
18.1 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 godz.
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 godz. 15 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Owsiane brownie z mango
1 godz.
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min