Urządzenia i Akcesoria
Kulki owsiane z burakiem i borówkami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
20 sztuk
Składniki
-
100 g czerwonego buraka pokrojonego na kawałki
-
100 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
125 g daktyli bez pestek
-
125 g borówek amerykańskich
-
1 łyżka oleju kokosowego
-
2 łyżki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
50 g wiórków kokosowych
-
¼ łyżeczki kurkumy, mielonej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
5.9 mg
Białko
1 g
Kalorie
246.8 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Placki warzywne z botwinką
30 min
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1 godz. 45 min
Ciasto z batatów
1 godz. 50 min
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1 godz. 50 min
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 min
Pudding chia z musem jabłkowym
8 godz. 15 min
Bananowe kulki mocy
20 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min
Placki z dyni i kurczaka
40 min