
Urządzenia i Akcesoria
Pomidorowe brownie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porcji
Składniki
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego (patrz wskazówka)10 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki100 g
-
daktyli, suszonych, bez pestek przekrojonych na pół100 g
-
pomidorów, z puszki całych400 g
-
jajka4
-
ksylitolu100 g
-
oleju kokosowego50 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego20 g
-
mąki pszennej typ 550250 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
chili, mielonego1 szczypta
-
cynamonu, mielonego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
240.7 kcal /
1007.6 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
134.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKO I ZDROWO
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto marchewkowo-bananowe
2h 30min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6h 15min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1h
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2h 45min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2h
Jaglane batony z migdałami
4h 20min
Brownie fasolowo-daktylowe
2h
Ciasto z batatów
1h 50min
Brownie z czerwonej fasoli
1h
Placki z selera i marchewki z dipem bazyliowym
55min
Brownie fasolowo-gryczane
1h
Krem czekoladowy z awokado
5min