
Urządzenia i Akcesoria
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 55 min
8 sztuk
Składniki
-
200 g ryżu długoziarnistego
-
300 g mleczka kokosowego
-
120 g wody
-
4 jajka
-
30 g cukru
-
30 g wiórków kokosowych
-
1 szczypta soli
-
400 g bananów pokrojonych w 5 mm plastry
-
400 g mango, dojrzałego pokrojonego w 5 mm plastry
-
1 - 2 łyżki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
masło klarowane do smażenia
-
cukier puder do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
321.7 kcal /
1346 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
45.9 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PLACKI I NALEŚNIKI
10 Przepisów
Polska
Polska