Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliolini
- 350 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2433 kJ / 581.5 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Tortellini in brodo
1小时 20 分钟
Tordelli lucchesi
2 godz. 30 min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Paella de marisco
1小时 20 分钟
Polenta con i funghi
1h 15min
Zuppa di vongole e uova
40 Min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Ravioli luganega e porcini
2h