![Tagliolini al tartufo Tagliolini al tartufo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85b66e0d-76ea-4709-8dd9-3e0116ca9709/Derivates/184e8d63-b342-427b-b908-5a21036f1355.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliolini
- 350 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di burro a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2433 kJ / 581.5 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Lasagne del boscaiolo
2sa 15 dk
Tagliatelle ai funghi
1h
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45 min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Gnocchi con pastissada
2sa 30 dk
Cappellacci di zucca
1 godz. 30 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Salsa gravy (TM6)
20 min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Risotto al tartufo
40 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min