
Urządzenia i Akcesoria
Vongole veraci su crostoni di pane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di vongole veraci pulite e spurgate600 g
-
spicchio di aglio1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
peperoncino piccante fresco o secco1
-
di acqua500 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di olive taggiasche denocciolate40 g
-
di vino bianco secco100 g
-
di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)8 fette
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
2003 kcal /
8380 kJ
Białko
96 g
Tłuszcz
62.6 g
Węglowodany
281.5 g
Błonnik
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di pesce
50 Przepisów
Włochy
Włochy