
Urządzenia i Akcesoria
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di foglie di spinaci freschi lavate
-
500 g di acqua
-
250 g di patate pelate e a spicchi
-
200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
-
80 g di olio extravergine di oliva
-
70 g di aceto di mele
-
1 cucchiaio di zucchero
-
2 cucchiai rasi di sale + q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
262 kcal /
1098 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Invito a cena
10 Przepisów
Włochy
Włochy