Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

Spinaci, cipolle e patate in agrodolce

4.4 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di foglie di spinaci freschi lavate
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e a spicchi
  • 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di aceto di mele
  • 1 cucchiaio di zucchero
  • 2 cucchiai rasi di sale + q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 262 kcal / 1098 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...