Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini primavera vietnamiti
40min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3h
Filetti di pesce marinato con salsa chermoula e insalata di cous cous
1h 40min
Chawan mushi
35min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15 min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1小时 10 分钟
Pollo alla pechinese
55min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 分钟
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3 godz. 15 min