Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di lattuga verde tipo iceberg, lavata e a listarelle
- 50 g di rucola, lavata
- 100 g di finocchi in quarti
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di ravanelli a metà
- 50 g di anacardi, salati e sgusciati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto balsamico
- 2 - 4 pizzichi di sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Contorno di verdure
25 min
Insalata fresca di zucchine
50 Min
Insalata di pasta integrale
40 Min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 Min
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30 Min
Mele con zabaione al sidro
40 Min
Pasta al forno vegetariana
40 Min
Insalata di mele e formaggio
10min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Pasta fredda alle verdure
1h
Tagliatelle di carote e zucchine
35 Min