
Urządzenia i Akcesoria
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
1 spicchio di aglio
-
3 foglie di menta fresca lavate e asciugate
-
40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
300 g di cuori di carciofo puliti e in quarti
-
320 g di fregola
-
1 cucchiaino di sale
-
680 g di acqua
-
20 g di bottarga grattugiata
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
458 kcal /
1916 kJ
Białko
14.4 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
60.6 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A piedi nudi nel parco
50 Przepisów
Włochy
Włochy