Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante

Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante

4.0 94 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di tranci di salmone fresco pulito
    600 g
  • di succo di lime spremuto fresco e filtrato
    20 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    50 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaio
  • di zucchero di canna
    ½ cucchiaino
  • di yogurt bianco non zuccherato
    120 g
  • olio di semi di arachide
  • di porro a rondelle
    80 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1223 kcal / 5117 kJ
Białko 135.8 g
Tłuszcz 37.2 g
Węglowodany 77.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 2681 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...