Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
TM6 TM5 TM31

Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante

4.0 (83 oceny)

Składniki

  • 600 g di tranci di salmone fresco, pulito
  • 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di amido di mais (maizena)
  • 1 cucchiaio di curry in polvere
  • ½ cucchiaino di zucchero di canna
  • 120 g di yogurt bianco non zuccherato
  • olio di semi di arachide
  • 80 g di porro a rondelle

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
5117 kJ / 1223 kcal
Białko
135.8 g
Węglowodany
77.2 g
Tłuszcz
37.2 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
1.5 g
Sód
2681 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy