![Peperoni alla piemontese Peperoni alla piemontese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eab703c7-32da-46d8-a44d-9b7576afbffa/Derivates/e961388a-9286-416e-9ff9-86ea20e638fc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 272 kJ / 65 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Finocchi alla valdostana
40min
Zucchine ripiene di uova
1 godz.
Finocchi ripieni
1 godz.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Peperoni con capperi
40min
Antipasto piemontese
25min
Peperoni ripieni
1h 5min
Sformato di finocchi
1 godz.
Melanzane alla pizzaiola
1 godz. 10 min
Uova ripiene
40min