Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
TM5 TM31 TM6

Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno

4.5 (119 ocen)

Składniki

  • 4 pomodori (200 g l'uno)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di menta fresca, le foglioline
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di zucchine a cubetti (1-2 cm)
  • 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 150 g di tonno in scatola sgocciolato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
694.5 kJ / 166 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
40.4 g
Tłuszcz
10.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
2.4 g
Sód
24.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy