
Urządzenia i Akcesoria
Quinoa alla caprese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di pomodori costoluti300 g
-
di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva + q.b.50 g
-
di aglio in polvere (opcjonalnie)1 pizzico
-
di origano secco½ cucchiaino
-
di sale¾ di cucchiaino
-
di acqua500 g
-
di chicchi di quinoa sciacquati150 g
-
di mozzarella di bufala scolata e a cubetti (1 cm circa)200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
456 kcal /
1908 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
27.9 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A piedi nudi nel parco
50 Przepisów
Włochy
Włochy