Pomodori ripieni al tonno

Pomodori ripieni al tonno

4.6 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 pomodori tondi, maturi (700 g circa)
  • sale q.b.
  • 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale sciacquati
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...