Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Trota estiva
50min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Spada alle erbe con olive
40 min
Filetti di trota con purea di broccoli
40 min
Trota alla piemontese
1h
Trota mimosa
35 Min