![Trota salmonata al pesto di olive Trota salmonata al pesto di olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/828EA27C-C5AE-4B34-9629-753C010716F8/Derivates/5A7FADF0-B61D-4571-8959-CFFF944657CE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di trota con purea di broccoli
40 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Trota mimosa
35 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Trota estiva
50 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Trota alla piemontese
1 godz.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Salmone al cartoccio
35 min
Filetto di orata con peperoni
25 Min