Purè di finocchi
TM5 TM31 TM6

Purè di finocchi

4.4 (45 ocen)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 130 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
351.7 kJ / 84.1 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
4.9 g
Tłuszcz
31.9 g
Tłuszcz nasycony
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Sód
74 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy