
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di lenticchie e menta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di succo di limone spremuto fresco30 g
-
di sale + q.b.½ cucchiaino
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
-
di acqua1200 g
-
di lenticchie secche200 g
-
pomodorini ciliegia in quarti200
-
cipolla rossa a fette sottili (1-2 mm)1
-
di menta fresca lavate ed asciugate8 - 10 foglie
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
295 kcal /
1234 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

100% vegan
10 Przepisów
Włochy
Włochy