
Urządzenia i Akcesoria
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porcje
Składniki
-
orzeszków ziemnych, prażonych bez tłuszczu, niesolonych40 - 50 g
-
tofu, miękkiego250 g
-
bananów, dojrzałych plus 1 banan, pokrojony w 3 mm plastry300 g
-
masła orzechowego50 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
cynamonu, mielonego¼ łyżeczki
-
cukru kokosowego2 ½ łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
341.4 kcal /
1429.3 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
37.4 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA TRENING
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pudding czekoladowy z chia
20 min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Wegański mus z bananów i awokado
1 godz. 10 min
Mus z awokado
20 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10 min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.