Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
TM5 TM6

Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym

4.5 (76 ocen)

Składniki

  • 40 - 50 g orzeszków ziemnych, prażonych bez tłuszczu, niesolonych
  • 250 g tofu, miękkiego
  • 300 g bananów, dojrzałych, plus 1 banan, pokrojony w 3 mm plastry
  • 50 g masła orzechowego
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie)
  • ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
  • 2 ½ łyżki cukru kokosowego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1429.3 kJ / 341.4 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
37.4 g
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy