Scottiglia

Scottiglia

3.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 250 g di filetto di maiale a pezzi
  • 250 g di carne di coniglio in pezzi
  • 300 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
  • 70 g di cipolla a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire
  • 4 foglie di basilico fresche
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaio di farina
  • 200 g di petto di faraona in pezzi
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 200 g di acqua
  • 150 g di vino bianco secco
  • 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 4 fette di pane casereccio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 340 kcal / 1422 kJ
Białko 33.4 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...