Mitili ripieni alla ligure

Mitili ripieni alla ligure

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 32 cozze fresche pulite
  • 200 g di acqua fredda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di mollica di pane secca
  • 150 g di latte
Cozze
  • 500 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 fetta di limone
Ripieno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 20 g di pecorino a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 278 kcal / 1163 kJ
Białko 13.7 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...