Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Olive all'ascolana
55min
Tordelli lucchesi
2 godz. 30 min
Trifle alle fragole
5h 30 min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Zuppa del pescatore
50 Min
Cappuccino di castagne
1 Std.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Stracciatella alla romana
30 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min