Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 dk
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Maritozzo romano
11 Std.
Salsa ai porcini
20 min
Tagliolini al tartufo
45 min
Cheesecake all'uva fragola
10u.
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 dk
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 dk