Tagliatelle con salsa al tartufo bianco

Tagliatelle con salsa al tartufo bianco

3.0 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di tartufo bianco fresco
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 570 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 368 kcal / 1540 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 65 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...