Urządzenia i Akcesoria
Crema di melanzane e peperoncini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 vasetti
Składniki
-
250 g di acqua
-
350 g di aceto di mele
-
20 g di sale
-
800 g di melanzane sbucciate e a listarelle (3 mm)
-
300 g di peperoni rossi a listerelle (3 mm)
-
5 peperoncini rossi piccanti, freschi a dadini
-
2 pomodori secchi a listarelle
-
30 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3.2 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Salse
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema di melanzane
50 min
Crema all'aglio
50 min
Gelato al latte e mango
10 min
Confettura di carote
1 godz. 5 min
Composta di mandarini con sciroppo d'acero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 30 min
Concentrato di pomodoro
10 min
Composta di melanzane e peperoni
1 godz. 45 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Crema di melanzane grigliate
35 min
Patè di peperoncini
30 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Salsa di peperoni in conserva
1 godz. 15 min