Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero

Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero

2.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Crocchette di patate e porro
  • di acqua
    500 g
  • di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
    600 g
  • di porro
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
Salsa al tartufo nero
  • di tartufo nero fresco
    70 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di acqua
    570 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    25 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 255 kcal / 1067 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 29.5 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...