
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di fiori e zucchine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porzioni
Składniki
Pasta brisè al basilico
-
di farina300 g
-
di basilico fresco le foglie lavate e asciugate20 g
-
di burro morbido150 g
-
di acqua fredda90 g
-
di sale1 cucchiaino
Ripieno
-
cipollotto a metà1
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
spicchio di aglio intero1
-
di zucchine a listarelle300 g
-
di sale1 pizzico
-
di ricotta fresca di bufala250 g
-
uova3
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato80 g
Comporre la torta
-
fiori di zucca lavati e privati del pistillo6
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
514 kcal /
891 kJ
Białko
18.1 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte...Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy