Tortini di quinoa

Tortini di quinoa

3.8 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
5 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 peperoncino piccante fresco piccolo
  • 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
  • 300 g di funghi champignon a fette
  • 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
  • 1 cucchiaino di pepe + q.b.
  • 750 g di acqua
  • 150 g di quinoa bianca
  • 2 uova
  • 15 pomodorini ciliegia a metà

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 257 kcal / 1075 kJ
Białko 13.7 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...